Spar Nord bidrager til lokal svømmeglæde i Farum

8428 Hvidovre · Nyhedsrummet · Det Lokale Løfte

Som en del af Spar Nords strategi har medarbejderne landet over fået mulighed for at give tilbage til lokale initiativer, foreninger og gode formål, der har en personlig betydning. Dette fik Farum Familie Svøm FFS stor glæde af.

Spar Nords strategi med Det Lokale Løfte er en hjørnesten i bankens værdier. Dette initiativ forpligter banken til at styrke lokalsamfundene og de fællesskaber, der har støttet dem i mange år.

Et initiativ som Farum Familie Svøm FFS fik glæde af, da Mia Christine Leimand fra Spar Nord Hvidovre og Hatice Bakke fra Spar Nord Allerød valgte at bruge deres lokale løfte på at støtte den lokale svømmeklub.

Støtten bød på 100 store, bløde klodser, som skal hjælpe børn med at lære at svømme gennem leg. Og for Mia Christine Leimand, der har dybe rødder i Farum, er det en ekstra glæde at kunne støtte et sted, hvor hun tidligere har arbejdet som svømmeinstruktør. Hun fortæller:

- Det betyder meget for mig at kunne støtte en lokal forening som Farum Familie Svøm, der er et sted, som ligger mit hjerte nært. Klodserne vil give børnene mulighed for at lære at svømme på en sjov og tryg måde. Det er fantastisk at kunne bidrage til lokalsamfundet gennem min arbejdsplads, hvor vi virkelig kan gøre en forskel der, hvor vi bor og arbejder.

Publiceret d.
10. oktober 2024