Spar Nord Næstved støtter Team Rynkebys indsats for syge børn

8412 Næstved · Nyhedsrummet · Team Rynkeby

I forbindelse med et sponsorat til Team Rynkeby har Spar Nord været med til at gøre en betydelig forskel for en kunde og hans sygdomsramte barn.

Klaus Schneller er kunde i Spar Nord Næstved, og han er far til et nu voksent barn, der har kæmpet med en uhelbredelig sygdom. For ham har det været vigtigt at bidrage til Team Rynkebys arbejde for at støtte børn med kritiske sygdomme.

Team Rynkeby giver en platform for lokalsamfundet og erhvervslivet til at samle ind og skabe opmærksomhed om de børn, der kæmper med kritiske sygdomme og ikke altid får den opmærksomhed, som de fortjener. En særdeles god sag som Spar Nord Næstved har valgt at støtte op om med et sponsorat.

Gennem sin rejse med Team Rynkeby-holdet har Klaus lært meget om cykling og indsamling, men han har især haft mulighed for at dele sin viden om, hvad sygdom gør ved en familie. Og samarbejdet med Spar Nord Næstved har været en central del af hans oplevelse.

- Jeg har haft fornøjelsen af at drikke flere kopper kaffe med Bjarne Elmelund Nielsen fra Spar Nord Næstved, hvor vi har diskuteret både cykling og Børnecancerfondens arbejde. Det er inspirerende at være vidne til Team Rynkeby samt Børnecancerfondens flotte indsats for sygdomsramte børn. Samtidig har det været til stor glæde at se, hvordan bankens donationer går til vigtig forskning på et komplekst område, fortæller Klaus Schneller.

Hos Spar Nord Næstved er der ligeledes stor begejstring over det gode formål, som de glædeligt har valgt at støtte op om.

- Vi er meget stolte af at støtte Team Rynkeby og deres vigtige arbejde for børn med kritiske sygdomme. At kunne bidrage til en sag, der gør en så stor forskel for familier som Klaus Schnellers, er en ære for os. Vores samarbejde med Team Rynkeby giver os mulighed for at være en del af noget større, hvor vi sammen kan skabe opmærksomhed og samle ind til forskning, der kan redde liv. Vi ser frem til at fortsætte dette meningsfulde engagement og støtte endnu flere børn og deres familier, fortæller Bjarne Elmelund Nielsen, direktør i Spar Nord Næstved.

Du kan læse mere om Team Rynkebys mission og arbejde i den gode sags tjeneste her.

Publiceret d.
1. oktober 2024