Vellykket golfturnering for soldaterveteraner

8370 København · Nyhedsrummet · Golfturnering (1)

I weekenden afholdt DIF Soldaterprojekt, i samarbejde med Spar Nord København Erhverv, en golfturnering for veteraner med mén.

DIF Soldaterprojekt er en støtteorganisation, der laver idrætstilbud rundt omkring i hele landet for både fysisk og psykisk skadede soldaterveteraner.

I den bærende indsats for at støtte og inspirere veteranerne til at finde et selvstændigt og meningsfyldt liv, har DIF Soldaterprojekt stablet en golfturnering på benene i samarbejde med Spar Nord København Erhverv.

Golfturneringen blev afholdt i Hørsholm den 7. september. Her mødte veteraner fra hele landet op og tog del i både konkurrencen og fællesskabet. Turneringen var den første af sin slags, og målet var at skabe bånd på tværs af soldaterveteraner fra hele landet med passion for golfsporten.

- Vi er meget stolte af at være partner for et arrangement, der er med til at gøre en forskel for en gruppe mennesker, der har betalt en høj pris i verdens brændpunkter. Det er berigende at være en del af en arbejdsplads, der støtter op om hjertevarme projekter for udsatte borgeres ve og vel rundt i hele landet, udtaler Ann-Brigitt Meidahl Porskrog, assisterende kundechef i Spar Nord Københavns erhvervsafdeling.

Du kan læse mere om DIF Soldaterprojekt her.

Publiceret d.
1. oktober 2024