Årets Hjallerup Marked var en kæmpe succes

7946 Hjallerup · Nyhedsrummet · Hjallerup Marked

Hjallerup Marked er nu veloverstået, og arrangementet blev en stor succes med Spar Nord Hjallerup som hovedsponsor.

Dette års Hjallerup Marked bød på et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Der var alt fra spændende tivoliattraktioner og hesteopvisninger til musikalske indslag og traditionelle boder med alt fra håndværk til delikatesser. De mange aktiviteter sikrede, at der var noget for enhver smag og alder.

I forbindelse med markedets 280-års jubilæum og Spar Nords 200-års jubilæum havde begge parter opgraderet de frivilliges rum i fællesskab. Der blev investeret i en ny lydvæg i dette rum – således støjen kunne blive bedre samt afvikling af møder før, under og efter markedet uden for meget larm. Væggen blev officielt indviet til markedets sponsorfrokost fredag den 31. maj.

- Vi er meget glade for, at Hjallerup Marked igen i år blev en stor succes, hvor tusindvis af gæster kunne opleve flere spændende aktiviteter. Lokalområdet summede af liv og god stemning, og de mange frivillige lokale ildsjæles indsats var uundværlig for markedets medgang, fortæller Tommy Morsing Nielsen, afdelingsdirektør i Spar Nord Hjallerup.

En stor del af succesen skyldes de mange lokale ildsjæle, der frivilligt lagde et enormt arbejde i at få markedet til at glide perfekt. Deres indsats strakte sig fra planlægning og opsætning til at sikre en god oplevelse for alle besøgende på selve dagene.

Som hovedsponsor vil Spar Nord Hjallerup gerne takke alle involverede for et begivenhedsrigt marked. Vi er meget begejstrede for de frivilliges flotte indsats og ser allerede frem til næste år, hvor vi igen kan samles og fejre aktiviteterne sammen.

På billedet ses Stefan Jacobsen, formand for Hjallerup Marked, og Tommy Morsing Nielsen, afdelingsdirektør i Spar Nord Hjallerup.

Publiceret d.
18. juni 2024