Ønsker din forening det bedste forsikringstilbud: pris, dækning eller begge?

7550 Ejendomsadministration · Nyhedsrummet · Forsikring

Opnå den ideelle forsikringsdækning til din forening gennem Spar Nord Ejendomsadministrations samarbejde med Codan. Med en dedikeret kontaktperson og en skræddersyet forsikringsløsning får I ikke kun tryghed og sikkerhed, men også en partner, der forstår jeres behov.

I en verden, hvor hverdagen i ejer- eller andelsboligforeninger kræver mere end bare gode rammer, er det afgørende at kunne stole på en partner, der forstår behovene. Spar Nord Ejendomsadministration har indgået en unik gruppeaftale med Codan, der ikke kun sikrer ordentlige vilkår, men også giver direkte adgang til en fast kontaktperson – erhvervskundechef Kristian Bundgaard. Med hans ekspertise og engagement er I altid i trygge hænder, klar til at tackle udfordringerne sammen.

Praktisk set betyder dette partnerskab, at Kristian står til rådighed med løbende rådgivning, deltagelse i bestyrelsesmøder og en smidig tilpasning af forsikringsbehovene til netop jeres forening. Med Codan tilknyttet vores ProBo-løsning kan sagsbehandling håndteres nemt og effektivt, og Kristian er aldrig mere end et opkald væk – alt sammen for at sikre jer en hurtig og problemfri håndtering af enhver situation.

I vores aftale tilbydes en bred vifte af forsikringer med ekstra fordele. Udover standarddækninger som ansvar og skadesforsikring inkluderer vi også fordele som gratis entrepriseforsikring, udvidet ejendomsdækning og meget mere.

Hos Spar Nord Ejendomsadministration anbefaler vi at prioritere både pris og dækning, og med vores erfaring på mere end 10 år sammen med Codan kan vi sikre jer den bedste service og en professionel behandling.

Vil I høre mere om Spar Nord Ejendomsadministration og vores samarbejde med Codan?

Book et indledende og uforpligtende møde med udviklingschef Lone Kragelund, hvor I kan drøfte den bedste løsning for din forening. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
21. maj 2024